Een Gouden Jubileumfeest om nooit te vergeten!

Na de opwinding van vorige maand, waar we het gouden jubileum van Auvicom vierden en terugblikten op onze reis van de afgelopen halve eeuw, willen we jullie graag meenemen naar het bijbehorende feest. Want een gouden jubileum verdient natuurlijk een groots feest, en dat hebben we zeker gehad!

Het begon allemaal met een hartelijk welkom, compleet met hapjes en drankjes. En laten we de welkomstdame niet vergeten, die onze gasten persoonlijk begroette. Het was een warme start van een bijzondere avond.

Daarna was het tijd voor het hoogtepunt: het podium met een heuse led-wall. Lokale en nationale politici spraken over het belang van familiebedrijven zoals Auvicom voor de lokale economie en werkgelegenheid.

Vervolgens nam Bart Van Den Daele het woord en nam ons mee op een reis door de tijd. Hij deelde alle hoogtepunten van Auvicom, met daarbij de nodige anekdotes en avonturen. Het hele verhaal kan je hier rustig nalezen. Natuurlijk werd ook onze oprichter, Donaat Van Den Daele zaliger, niet vergeten en tijdens een speciaal moment werden mama Roos Delbeke en oom Bernard Van Den Daele op het podium geroepen en in de bloemetjes gezet.

Maar dat was nog niet alles! Buiten opende ondertussen een mini-foodtruckfestival zijn deuren, compleet met een heus reuzenrad, feestelijke verlichting en een scala aan lekkernijen, waaronder pizza, pasta, frietjes en luxe hotdogs. Bovendien zorgde een virtuele band voor de perfecte muzikale sfeer gedurende de avond.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus voor een kijkje achter de schermen en om de feestsfeer op te snuiven, klik hier voor de foto’s van het feest! We kijken trouwens heel hard uit naar de feestfilm die we in de nieuwsbrief van volgende maand zullen delen.

Het was een avond vol warmte, herinneringen en feestvreugde. We willen iedereen bedanken die aanwezig was en die heeft bijgedragen aan het succes van ons jubileumfeest!

Share This