Visie Van Auvicom

Bij Auvicom streven we ernaar een audiovisueel toonaangevend bedrijf te zijn op het gebied van innovatieve oplossingen omtrent communicatie, streaming, hybride technieken, presentatiemiddelen enz, en dit zowel op het vlak van verkoop, dienst-na-verkoop en verhuur.

Onze visie is gebaseerd op het aanbieden aan onze klanten van een technisch platform geïnspireerd op de integratie van de recentste kwalitatieve audiovisuele & communicatie technologieën.

Onze kernwaarden

Innovatie: Ons streefdoel is een voortdurende innovatie. We omarmen nieuwe technologieën en streven ernaar creatieve oplossingen te bieden die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Kwaliteit: We streven naar de hoogste normen van kwaliteit in elk aspect van onze producten en diensten. Ons doel is om duurzame en betrouwbare oplossingen te leveren die de tevredenheid van onze klanten waarborgen.

Klantgerichtheid: De behoeften van onze klanten staan bij ons centraal. We luisteren actief naar hun wensen en streven ernaar oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke eisen en verwachtingen.

Duurzaamheid: We erkennen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en de samenleving. Daarom streven we ernaar duurzame praktijken te integreren in onze bedrijfsvoering en selectie van producten.

Onze toekomst

In de komende jaren willen we met Auvicom streven naar nog grotere erkenning als audiovisueel technisch expert. We willen evolueren naar groei en diversificatie in ons productaanbod, waarbij we altijd vasthouden aan een gegarandeerde basiskwaliteit en steeds met het oog op innovatie en duurzaamheid.

Met onze klanten als partners en onze medewerkers als drijvende kracht, zullen we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen.

Bart Van Den Daele

Bart Van Den Daele

General Manager

Rani Van Den Daele

Rani Van Den Daele

Sales Assistant Manager

Peter Van Den Daele

Peter Van Den Daele

Sales Manager

Share This