Indoor LED All-in-One

Naast de nieuwe QxC-series onthult Samsung ook de LED All-in-One (IAC-model), een 130-inch full HD LED-scherm met een beeldverhouding van 16:9. Dankzij de vooraf geassembleerde framekit kunnen gebruikers het scherm eenvoudig installeren door het aan een muur te hangen.

De enige echte all-in-one!

Ontdek een uniek all-in-one LED-display. Ervaar een nog nooit zo eenvoudige installatie met Samsung’s exclusieve Quick Build-technologie. Plaats de twee achterplaten en hang slechts vier vooringestelde modules op, en dat is het. In slechts twee uur tijd installeert u een gigantisch scherm in uw ruimte. De IAC-serie integreert ook de bedieningskast direct in het display, wat tijdrovende configuratie tussen bedieningskast en kabinet overbodig maakt. Aangezien er geen extra aankopen of componenten nodig zijn, kunt u zich concentreren op het snel operationeel krijgen van uw display. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de schitterende prestaties. Dit is Samsung’s belofte van een all-in-one oplossing.

All-in-One IAC Series

Ontdek ook de nieuwe
QxC-series van Samsung

Werk met Auvicom als je erkende reseller voor Samsung

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This