Auvicom Academy

Welkom bij Auvicom Academy, de perfecte plek om jouw professionele audiovisuele vaardigheden te verbeteren. Als één van de grootste audiovisuele bedrijven in België zijn onze workshops ontworpen om je kennis te vergroten en je te helpen slagen in de snel evoluerende wereld van audiovisuele technologie.

Of je nu een beginner bent of een ervaren professional,  gespecialiseerde sprekers zullen je begeleiden door middel van praktische sessies en theoretische lessen, zodat je het beste uit jouw vaardigheden kan halen.

Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf u nu in en geef uw kennis van audiovisuele technologie een boost!

Workshops

Workshop Arthur Holm (19/09/2023)

Audiovisuele technologie beleeft een renaissance! De periode van saaie producten uit dozen en saaie stoffige vergaderzalen is voorbij.

De uitdaging van bedrijven en organisaties is nu om de vergaderomgevingen zo inspirerend, flexibel, veilig en creatief mogelijk te maken. Ontdek hoe je de beste ruimtes creëert voor maximale productiviteit en inspiratie!

Hybride werken is de toekomst met Jabra (19/09/2023)

Hybride werken brengt uitdagingen met zich mee. Hoe blijven medewerkers verbonden en productief? En hoe ontzorgen we de IT-afdeling met de juiste keuze voor technology en het beheren hiervan?

Om klaar te zijn voor de toekomst is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Producten die voor u werken en met u meegroeien.

Zodat u kunt werken, waar u ook bent.

Share This