Auvicom verhuur

Dankzij onze ruime voorraad verhuurmateriaal en gespecialiseerde technici kunnen we de meest uiteenlopende evenementen aan. Veel Belgische maar ook internationale bedrijven en evenementenbureaus schakelen Auvicom in voor de organisatie van hun meetings, congressen en events. Het resultaat: meer dan 2500 projecten per jaar en nog meer tevreden klanten.

“One finds limits by pushing them.”
Albert Einstein

Over onze verhuurservice

Zoekt u een partner met meer dan 30 jaar event-ervaring die bovendien beschikt aan een arsenaal van beschikbare apparatuur? Een partner met ervaring in tal van vaste AV-installaties en u hierdoor steeds het meest recente toestel kan aanbieden in verhuur? Een partner die luistert naar de behoeftes van de klant en samen met die klant zoekt naar de beste en meest budgetvriendelijke oplossing? Een partner die dankzij doelgerichte investeringen, weinig tot niet afhankelijk is van enig toeleverancier?

De verhuurservice van Auvicom biedt u :

Transparante offertes

Gedetailleerde offertes en geen globale schattingen.

Een ervaren en gespecialiseerd team

Wij bieden onze klanten een meertalig team van ervaren en gespecialiseerde technici en accountmanagers.

High-end apparatuur van de betere merken

Auvicom werkt uitsluitend met AA-merken met een garantie voor correcte werking tegen een correcte prijs.

Backup scenario

Als het dan eens foutloopt – Murphy is in onze wereld jammer genoeg ook soms van de partij – garanderen we via talloze backup scenarios dat uw event de minste schade oploopt.

Gespecialiseerde technische plannen

Met speciale software tekenen we plannen met krachtpuntmetingen, ophangpunten en maximaal toegelaten gewicht. Veiligheid voor alles !

B2B als solide fundering

Auvicom focust op B2B-events. Van basic conferenties tot de uitbundigste personeelsfeesten. Een garantie voor solide apparatuur. 

Veiligheid voor alles!

Vele technici bij Auvicom zijn veiligheidscoordinator of zelfs preventieadviseur. Met de juiste certificaten voor hoogtewerkers en heftrucks en de vele gespecialiseerde  Avixa certificaten pakken wij elk project professioneel aan. Dit wordt nog aangevuld met opleidingen bij leveranciers.  Last but not least werkt er ook een CTS Avixa technieker bij Auvicom,uniek in België en één van de 4000 specialisten wereldwijd.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Kan Auvicom wel genoeg specialist zijn met zowel verhuur-, verkoops- als servicediensten?

Audiovisuele technieken is wat wij aanbieden.

Het sales team werkt dagelijks met de allerlaatste technieken en oplossingen, ervaringen worden dus uitgewisseld.

Het team dat instaat voor de verhuur test deze technieken en oplossingen in the field. Wederom een zeer waardevolle uitwisseling.

Indien het verkoopsteam een toestel niet tijdig aangeleverd krijgt neemt de verhuurdienst het over met een back-up oplossing. Een flexibiliteit die reeds vaak geapprecieerd werd door onze klanten.

Idem voor onze service-afdeling die steeds kan rekenen op vervangtoestellen van onze verhuurdient in het kader van strenge SLA contracten.

Tot waar reikt jullie capaciteit ? Zou Tomorrowland een optie zijn voor Auvicom ?

Al zou het een mooie referentie zijn, neen, een Tomorrowlandpodium met klank, licht en beeld inrichten is niet de specialiteit van Auvicom. Daarvoor hebben we in België andere sterke partners waar we zeker soms mee samenwerken. De corebusiness van Auvicom ligt in de B2B-wereld van bedrijfs- of overheidsevenementen en congressen. Hier zetten wij alles op in.

Wij kleden de soms ietwat minder spannende evenementen ook graag verder aan met sfeer en licht. Dit maakt dat we een bedrijfsevent snel kunnen upgraden naar Tomorrowland-niveau indien gewenst ! De kennis, de apparatuur en de know-how hebben we zeker in huis !

Verhuurprijzen open en bloot op jullie website zetten, is dat wel een goed idee ?

Auvicom werkt bewust met een zeer transparante prijzenpolitiek. Een verhuurproject of evenement draait niet enkel om kostprijs. Auvicom kiest voor kwaliteit en operationele zekerheden. Door onze verhuurprijzen online te zetten ziet de klant duidelijk wat hij krijgt en tegen welke prijs.

Contacteer ons

Neem hieronder contact op. Stel een vraag of start een gratis offerte.

 

+ 32 (0)2 380 10 44

Share This