Bij Auvicom zijn we enorm trots op het feit dat de meerdere van onze audiovisuele technici de prestigieuze AVIXA CTS-certificering (Certified Technology Specialist) hebben behaald.

Deze certificering bewijst het onwrikbare streven naar uitmuntendheid, de uitgebreide kennis en opmerkelijke professionaliteit van ons team bij het uitvoeren van audiovisuele projecten.

De AVIXA CTS-certificering wordt breed erkend als een teken van expertise en bekwaamheid in de audiovisuele industrie, en we zijn vereerd om zo’n getalenteerd en gecertificeerd team bij Auvicom te hebben.

Op die manier kunnen we onze klanten verzekeren dat hun projecten worden behandeld met het hoogste niveau van vaardigheid en precisie. Onze gecertificeerde professionals hebben een diepgaand begrip van industriestandaarden, best practices en geavanceerde technologieën, waardoor we superieure audiovisuele oplossingen kunnen opleveren die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Bij Auvicom zijn meerdere gekwalificeerde AV-professionals actief. Dit zijn allemaal specialisten in het creëren, bedienen en onderhouden van AV-oplossingen.

De AV-beheersactiviteiten die Auvicom hierdoor aanbiedt zorgen voor de beste audiovisuele oplossingen voor de behoeften van de klant, zowel qua planning en timing als binnen het budget.

Dit maakt van Auvicom, als jarenlang gerespecteerd lid van de AVIXA-familie, een bewezen en betrouwbare referentie en een topkandidaat voor AV-projecten.

John van Hoop

Regional Manager - Global Industry Engagement, Benelux and Nordics, Avixa

Wat betekent het als je CTS-gecertificeerd bent?

Als Certified Technology Specialist (CTS) ben je in staat om verschillende technologische taken uit te voeren, waaronder:

1. Het creëren, bedienen en onderhouden van AV-oplossingen

Met jouw CTS-certificering beschik je over de vaardigheden om audiovisuele oplossingen te ontwerpen en te implementeren die voldoen aan de unieke behoeften van klanten. Of het nu gaat om het opzetten van complexe AV-systemen of het oplossen van technische problemen, jouw expertise zorgt voor een soepele werking van AV-oplossingen.

2. Het beheren van AV-activiteiten

Als Certified Technology Specialist (CTS) heb je de bekwaamheid om AV-projecten effectief te beheren. Dit omvat het begrijpen van de eisen van de klant, het coördineren van de middelen en het leveren van audiovisuele oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Je hebt de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid, wat optimale tevredenheid bij klanten garandeert.

Bij Auvicom geloven we sterk in het belang van voortdurend leren en professionele ontwikkeling. Enkel zo slagen we om voorop te blijven lopen in het snel veranderende audiovisuele landschap We zijn dan ook trots om te kunnen delen dat een groot deel van ons team van audiovisuele technici AVIXA CTS-gecertificeerd is.

Deze certificering bewijst onze expertise en professionaliteit op het gebied van audiovisuele projecten. Het behalen van de AVIXA CTS-certificeringen door ons team toont onze toewijding aan professionele groei en uitmuntendheid in de AV-industrie.

We zijn ontzettend trots op deze prestatie en hebben er alle vertrouwen in dat hun expertise, in combinatie met onze onwankelbare toewijding aan klanttevredenheid, Auvicom zal blijven onderscheiden als een leider in de audiovisuele industrie.

Bart Van Den Daele

General Manager, Auvicom

Wens je meer informatie over hoe Auvicom projecten aanpakt ?
Aarzel niet ons te contacteren.

Share This