Ontdek de Toekomst van Barcode Technologie!

We zijn verheugd om een video te delen van het recente GS1 Belgilux Forum, waar een revolutionaire intelligente QR-code werd onthuld die de traditionele streepjescode zal vervangen. Dit innovatieve evenement, georganiseerd door Cum Laude Events – Inspiring met de technische expertise van Auvicom, vond plaats in de grote filmzaal van Kinepolis Braine en trok meer dan 400 deelnemers.

Met een top-notch audiovisuele setup en regie door Auvicom, inclusief een team van 10 technici, brachten we dit evenement tot leven. Van microfoonswitching tot camerabediening, elk technisch detail werd vakkundig beheerd. Het podium was verdeeld in drie secties: een clubsetting, een sprekersgedeelte met meer dan 10 sprekers, en een staantafel setup, elk perfect belicht en vastgelegd door PTZ-camera’s en een traditionele camera bediend door een cameraman.
Dit ‘oldschool’ live event bewees opnieuw dat Auvicom de ideale partner is voor bedrijven en eventbureaus die op zoek zijn naar professionele, technische bekwaamheid en creatieve input om aan de hoge verwachtingen van hun klanten te voldoen.

Bekijk de volledige video en ervaar zelf hoe de toekomst van barcodes eruitziet!

Share This