The Wall: Verander uw dagelijkse vergaderervaring

Innovatie is nooit statisch. Streven naar perfectie vereist een voortdurend streven naar grootsheid. Inspireren en boeien met
ongeëvenaarde ervaringen. The Wall staat voor innovatie en biedt voortdurend nieuwe mogelijkheden voor ongeëvenaarde visuele
ervaringen. Door het LED paradigma opnieuw te definiëren, lost The Wall nu de grootste uitdaging in de industrie op, de installatie drastisch te verbeteren. Met The Wall transformeer je uw bedrijf.

Ultieme beeldkwaliteit

Eenvoudig kiezen

Snelle installatie

  • Diepere zwarte kleur en contrast
  • Levendige, heldere kleurzuiverheid
  • AI-geoptimaliseerde visuals
  • Nauwkeurige color mapping en grijswaarden
  • Geavanceerde beeldverfijning en dynamisch bereik
  • Soepele, trillingsvrije beelden
  • Twee formaten en twee resolutie-opties
  • All-inclusive componenten
  • Installatie binnen 2 uur met 2 personen
  • Automatische configuratie setup

Belangrijkste kenmerken

Black Seal Technology

Immense diepte


Een diepzwarte achtergrond bedekt het scherm met perfecte uniformiteit, hierdoor ontstaat een naadloos canvas met zuiverdere zwartniveaus en verbeterde diepte voor een ongeëvenaard contrast en onberispelijke detail.

Ultra Chroma Technology

Superieure kleurzuiverheid


Kleuren komen spectaculair tot leven en creëren scènes alsof u er zelf bij was. Smallere golflengten produceren RGB-kleuren die twee keer zuiverder en nauwkeuriger zijn dan bij conventionele LED’s.

Voorgemonteerde installatie

Het installatieproces, opnieuw uitgevonden


De Wall All-in-One vereenvoudigt de installatie drastisch door de achtergrondplaten te koppelen en slechts drie of vier vooraf ingestelde modules op te hangen, afhankelijk van de schermgrootte. De installatie duurt nu slechts twee uur met twee personen om het scherm te voltooien.

Ingebouwde bedieningsbox

Automatische configuratie setup


De tijdrovende configuratie tussen bedieningsbox en kast is niet langer nodig. De Wall All-in-One integreert de bedieningsbox zodat hij is ingebouwd in het display, waardoor een omslachtig configuratieproces overbodig wordt en het display sneller operationeel is.

Een eenvoudige keuze

Cruciale beslissingen zonder complexiteit


De Wall All-in-One verwijdert alle complexe elementen die traditioneel met LED-displays worden geassocieerd en vereenvoudigt hierdoor het aankooptraject. Maak vanaf nu aankopen op basis van slechts twee factoren – resolutie en grootte – zonder complicaties zoals pixel pitch of configuratie.

Alle onderdelen inbegrepen

Geen extra randapparatuur nodig


De Wall All-in-One bevat alles wat u nodig hebt om te beginnen werken – van de bedieningsbox en muurbeugels tot luidsprekers en deco randen. Er zijn geen extra aankopen of onderdelen nodig, zodat u zich kunt concentreren op het snel in gebruik nemen van uw display.

 

20bit Verwerking

Perfecte kleuren


De Wall All-in-One biedt 20-bits verwerking om exacte kleurmapping met feilloze nauwkeurigheid. De diepere bitdiepte bij lage grijswaarden levert ook een buitengewone contrast ratio en vloeiende, natuurlijke beelden.

 

Lineaire grijstinten

Doorlopende natuurlijke schaduw


Een nauwkeurige lineaire grijstint toont de fijne aspecten van elke scène, met texturen, volume en doorlopende schaduwdetails. De verhoogde continuïteit trekt u verder in uw beeld voor een onbeperkte beleving.

 

Neural Quantum Processor 4K

Directe AI-optimalisatie


Elke seconde van de beelden wordt onmiddellijk geanalyseerd en geoptimaliseerd voor een perfecte beeldkwaliteit. De krachtige AI-processor levert superieure beelden in elk formaat tot 4K resolutie, waardoor het contrast verbetert en de ruis verdwijnt.

 

MICRO HDR

Oogverblindend dynamisch bereik


Verleg de grenzen van conventionele schermen met een geavanceerde beeldverfijning – HDR10/10+ en LED HDR- voor ideale helderheid en belichting van het contrast in elke scène voor nauwkeurige, levensechte beelden.

 

Lineaire grijstinten

Doorlopende natuurlijke schaduw


Een nauwkeurige lineaire grijstint toont de fijne aspecten van elke scène, met texturen, volume en doorlopende schaduwdetails. De verhoogde continuïteit trekt u verder in uw beeld voor een onbeperkte beleving.

 

Zakelijke toepassingen

Werk met Auvicom als je erkende reseller voor Samsung

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This