Op de valreep van 2020, en niet zonder enige trots, kondigen Auvicom en Sonora hun doorgedreven samenwerking aan.

Sonora, ontstaan uit de dj -en uitgaansscene van de jaren 90, is een gerespecteerd en gespecialiseerd audiovisueel bedrijf uit Leuven. Ze bieden AV-installaties aan in vele vormen, van HiFi tot professionele set-ups met enkele mooie referenties zoals de audiovisuele inrichting van de vele Sportoases in België. Ook belichting en video met streaming en conferencing zitten in het ruime aanbod van Sonora.

Met een partner als Auvicom, één van de grootste audiovisuele bedrijven in België, kunnen we rekenen op een hooggekwalificeerd team om zo grotere en meer complexe AV-projecten aan te kunnen bieden. De eerste samenwerkingen waren zeker al veelbelovend!

Annelies Verbeek

Sonora

Voor Auvicom, gespecialiseerd in het verhuren, verkopen, installeren en onderhouden van de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur, is dit een logische samenwerking. Ondermeer omdat Sonora beschikt over een performante webshop zal het aanbod van Auvicom ook online in een stroomversnelling komen.

Via de webshop van Sonora zullen we ons online aanbod snel kunnen uitbreiden en brengen we heel wat extra expertise in ons team. We moeten ons wapenen voor de toekomst, een partner als Sonora is hierbij een belangrijke stap. Een hub in het Leuvense zal daarenboven een meerwaarde betekenen om onze vele klanten nog beter te kunnen dienen. Ik zie vandaag al heel wat synergievoordelen waar ieder beter van wordt.

Bart Van Den Daele

Auvicom

Share This