Wist u dat Auvicom instaat voor de service van de audiovisuele apparatuur van de Europese Gemeenschap te Brussel?

Wij werden in consortium met Telmaco (Greece) en AVC (Slovenia) geselecteerd als audiovisuele support partner voor de Europese Gemeenschap in Europa. Zelf staan we in voor de servicing van alle audiovisuele apparatuur van in totaal 89 instellingen in Brussel. 

Hiervoor stationeren wij 11 AV-techniekers ter plaatse die continu support verlenen op ongeveer 1000 grote en kleinere zalen. 35 van deze zalen zijn uitgerust met vertaalcabines en hebben een capaciteit van tussen de 40 en 350 personen.

Met dit project bewijst Auvicom des te meer zijn professionaliteit en expertise in de audiovisuele wereld.

Wenst u service en onderhoud op uw audiovisuele installatie?

Naast audiovisuele projecten in verhuur en verkoop voert Auvicom ook service en onderhoudsopdrachten uit.
 
Met de nodige flexibiliteit en knowhow van onze eigen technici, het in-house herstellings- en onderhoudsatelier en onze grote voorraad reservetoestellen maken we het verschil met onze AV-service.
 
Wij bieden een brede waaier van mogelijkheden voor servicecontracten met verschillende opties zoals jaarlijks onderhoudreactietijd of de beschikbaarheid van reservemateriaal voor de geïnstalleerde apparatuur.

Reken op Auvicom voor al je audiovisuele projecten

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This