SHARP/NEC INTRODUCEERT DE NIEUWE MULTISYNC® WD551 – EEN WINDOWS SAMENWERKINGSDISPLAY MET SUPERIEURE BEELDKWALITEIT EN EEN INGEBOUWDE CAMERA, MICROFOON EN LUIDSPREKER VOOR PERFECTE GELUIDSKWALITEIT – ZO ZORG JE VOOR MAXIMALE FLEXIBILITEIT TIJDENS HYBRIDE VERGADERINGEN (en organiseer je gezonde vergaderingen op de koop toe).

Maak verbinding met je teams!

Voor vlotte vergaderervaringen, met directe toegang, zowel in de vergaderruimte als op afstand, is de MultiSync WD551 een alles-in-één slimme oplossing voor moderne vergaderruimtes.

Via “Bring Your Own Meeting (BYOM)” scenario’s, sluiten gebruikers eenvoudig hun eigen apparaat aan via een veilige USB-C kabel en starten zo onmiddellijk videovergaderingen met Office 365 en Microsoft Teams.

Het aanraakscherm is eenvoudig schoon te maken en biedt een superieure schrijfervaring, ongeacht of er interactie plaatsvindt via de vinger of via een actieve pen, met ondersteuning voor Windows Ink en palm rejection. Bovendien pikken de 4K-camera en microfoon elk detail tot 6 meter in de vergaderruimte op.

Een ideale oplossing voor kleine vergaderruimtes die spontane ontmoetingen aanmoedigen. Gebruikers presteren optimaal in een volledig geoptimaliseerde omgeving en met tools voor productieve creativiteit.

Gezonde vergaderingen

Gezonde, frisse lucht is van groot belang voor een prettige werkomgeving. Met name op kantoren of tijdens vergaderingen ontbreekt het hier nogal eens aan.

De nieuwe Multisync WD551 ondersteunt technologieën voor slimme gebouwen. Met de ingebouwde sensoren kunt u het gebruik van vergaderruimten optimaliseren en optimale omgevingsomstandigheden creëren.

De IoT-sensoren van de WD551 leveren gegevens zoals bezettingsgraad, temperatuur, omgevingslicht en luchtkwaliteitsgegevens (CO2, luchtvochtigheid) zodat u de toestand van uw vergaderruimte kan opvolgen en beheren.

BYOM – Bring your own Meeting

De WD551 biedt een eenvoudige, uniforme oplossing voor het onmiddellijk opstarten van vergaderingen met elk apparaat.

Met slechts een enkele veilige USB-C-kabel verbindt u uw apparaat met het scherm om inhoud te delen of een videovergadering te starten.

Dit maakt dat je directe controle over de camera, luidspreker, microfoon, touch en pen hebt. Tevens krijgt uw notebook voeding.

Twee 65W USB-C-ingangen maken naadloos schakelen tussen twee gebruikers mogelijk terwijl de beide aangesloten apparaten van stroom worden voorzien.

Gebruik uw vertrouwde hulpmiddelen

Voor gebruikers die al vertrouwd zijn met Microsoft-tools zoals Office 365 of Teams, is het een kleine stap om gebruik te maken van het grote scherm, zonder dat training vereist is.

Omdat er geen pc in de vergaderruimte is, worden de inspanningen voor IT-beheer tot een minimum beperkt, gebruikers maken eenvoudig verbinding via hun eigen apparaat.

Gecertificeerd voor Microsoft Teams

Gecertificeerd voor Microsoft Teams, de ingebouwde camera, microfoon en luidspreker leveren perfecte geluid- en beeldkwaliteit in kleine vergaderruimten.

De vlotte BYOM-oplossing start onmiddellijk vergaderingen met behulp van Microsoft Teams of andere videoplatforms.

Strak ontwerp met een uitstekende beeldkwaliteit

De WD551 biedt een strak, modern design die een aanvulling vormt op de hedendaagse vergaderruimten.

Het verzonken edge-to-edge ontwerp  maakt dat het schermoppervlak zeer eenvoudig schoon te maken is.

De glascoating met antireflectie zorgt voor een perfecte leesbaarheid met verminderde reflectie en minimale zichtbaarheid van vingerafdrukken.

Gebruiksvriendelijke bediening

De WD551 is klaar wanneer u dat bent! De ingebouwde aanwezigheidssensor schakelt het display automatisch in wanneer een persoon wordt gedetecteerd en schakelt zichzelf uit wanneer de kamer leeg is.

Je kan makkelijk en snel van bron wisselen wat zorgt voor een naadloze overgang tussen meerdere gebruikers.

Bovendien zijn alle belangrijke instellingen en bedieningselementen beschikbaar via de aanraakbare OSD of fysieke bedieningsknoppen aan de voorkant van het scherm. Dit maakt een afstandsbediening  overbodig.

NEC WD551 – Demonstratie van het Windows Collaboration Display

Hieronder zie je Simon Hayes van Sharp/NEC, specialist in vergaderruimten en samenwerking, terwijl hij de innovatieve functies van de NEC WD551 Windows Collaboration Display demonstreert. De WD551 is gecertificeerd voor Microsoft Teams en levert de beste prestaties in zijn klasse voor kleine vergaderruimten.

Wens je meer informatie over de MultiSync® WD551 van Sharp/NEC ? Aarzel niet ons te contacteren.

Share This