De gloednieuwe Samsung QxC-serie Crystal UHD Signage

Samsung introduceert zijn volledige assortiment van 20 nieuwe modellen in de wereldwijd beschikbare QxC Series Crystal UHD Signage-serie. De schermen kenmerken zich door aanzienlijke upgrades in ontwerp en prestaties voor ongeëvenaarde functies en beeldkwaliteit in elke commerciële omgeving.

Slank ontwerp. Verbluffende prestaties.

Maak kennis met de QxC-series, de dunste schermen in het UHD signage-aanbod van Samsung. Deze producten leveren een ongeëvenaard slank ontwerp dat in elk bedrijf past, terwijl ze de visuele kwaliteit bieden om indruk te maken. De strakke vormfactor wordt gemakkelijk geïnstalleerd om in elk kamerontwerp te passen en levert verbluffende visuele prestaties. Dynamische Kristal Kleur en Quantum Processor Lite 4K zorgen voor consistente, levensechte kleuren voor elke inhoud. Dit is niet zomaar een scherm voor eenvoudige reclame. Het is een scherm dat de oplossingen, hulpmiddelen en beeldkwaliteit biedt om uw bedrijf te laten groeien, ongeacht de industrie waarin u actief bent.

QHC, QMC en QBC Series

De QxC-serie omvat vijf QHC-schermen met een helderheid van 700 nits (75”, 65”, 55”, 50” en 43”), acht QMC-schermen met een helderheid van 500 nits (98”, 85”, 75”, 65”, 55”, 50”, 43” en 32”) en acht QBC-schermen met een helderheid van 350 nits (98”, 85”, 75”, 65”, 55”, 50”, 43” en 24”).

De randen van de QxC-serie zijn consistent en gelijk aan alle vier de zijden van het scherm, waarbij dezelfde dikte en afmetingen worden gebruikt om een symmetrisch ontwerp te creëren. De VESA-montagegaten bevinden zich in het midden van de schermen om een veilige bevestiging te waarborgen. De serie is 28,5 mm dik, 40% slanker dan het vorige model.

Alle QxC-schermen bieden een eenvoudige en intuïtieve nieuwe gebruikersinterface, 4K UHD-resolutie, Tizen 7.0 voor geoptimaliseerde prestaties van webdiensten en toonaangevende duurzaamheid. SmartView+ verbindt de schermen draadloos met maximaal zes apparaten tegelijk, terwijl anti-reflectiepanelen lichtreflectie minimaliseren voor een ongehinderde kijkervaring*. Bovendien hebben alle QxC-modellen een Eco Sensor die de helderheid van de omgeving kan detecteren en de helderheid van het scherm dienovereenkomstig kan optimaliseren.

* van toepassing op de QHC en QMC modellen

 

Ontdek ook het nieuwe LED All-in-One scherm van Samsung (IAC-model)

Werk met Auvicom als je erkende reseller voor Samsung

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This