Overtuigende presentaties. Briljante brainstormsessies.

De onverdeelde aandacht van een volledig team – ter plaatse of op afstand. De grote digitale flipchart Flip 85” maakt het allemaal mogelijk. Hij steelt de show in je vergaderruimtes en animeert de lessen in elk klaslokaal. Interactief samenwerken op grote schaal is eindelijk hier – met nog meer schermruimte voor nog meer mensen.

Interactieve display die aanzet tot dóén

De beste ideeën ontstaan in co-creatie. Dat begrijpen de teams van vandaag maar al te goed. Want interactief samenwerken is zoveel méér dan samen naar dezelfde input kijken. Het is elkaar uitdagen, gegevens ter discussie stellen en ideeën kneden tot een innovatieve uitkomst. En ze dan delen met de wereld – het liefste in één beweging. Dat werkt overigens niet alleen in de kantoorwereld, maar ook in het onderwijs van vandaag. De nieuwste editie van de Flip 85” (codenaam WM85R) voldoet aan al die criteria.

Groot en veelzijdig, dat is hij zeker. Een elegante gigant vol natuurlijk aanvoelende touch-technologie. Omdat hij draait op Tizen 5.0 introduceer je de volgende UX-generatie in je kantoor of leslokaal. Om samen te werken en te leren zonder obstakels. En dankzij het OPS-slot rust je de Flip 85” moeiteloos uit met extra rekenkracht en externe software zoals Microsoft Teams of Google Classroom.

De Flip 85” is een digitale multitasker van formaat – gróót formaat.

 

Extra grote Flip is de toekomst van samenwerken

De nieuwste Flip 85” heeft op elke digitale uitdaging een gebruiksvriendelijk antwoord:

een grote, interactieve display – 85” werkruimte met haarscherp UHD-beeld, om precies te zijn. Het ideale witte doek voor creatieve projecten, maar net zo goed voor vlotte videoconferences.
intuïtieve touch-toepassingen – een echt schrijfgevoel met de pen of kleuren, schilderen en markeren met de brush mode.
connectiviteit zonder compromissen – pijlsnel draadloos of via een van de vele fysieke poorten.

Touch-technologie die je vanzelf in de vingers hebt

Het vernieuwde touchscreen van 85 inch is uitgerust met een gevoelige, reactieve IR Touch-laag. Daardoor gaat schrijven snel en zonder haperen, en reageert de display vloeiend wanneer je erop tekent – zelfs met tien tegelijk. De magneetpen bezorgt je een natuurlijke schrijfervaring en de brush mode is perfect om elementen te markeren of in te kleuren. Foutje gemaakt? Dat is snel gewist: met je handpalm of je vinger.

Met of zonder kabel? Flip 85” verbindt zoals je wilt

De Flip 85” is een teamplayer: hij maakt kinderspel van digitaal samenwerken voor jouw team. De display biedt je het beste van twee werelden op het vlak van connectiviteit:

• Draadloos – Verbind je tablet of smartphone om bestanden te uploaden of je scherm te delen. Speel video af of betrek een afwezige collega in de meeting via videoconference. En deel het resultaat van de meeting digitaal met iedereen die het nodig heeft – met alle privacy en veiligheid van Samsung Knox , natuurlijk.
• Met kabel – De verbindingspoorten van de Flip 85” zitten aan de voor- én achterkant, waar gebruikers er vlot bij kunnen. Alle aansluitingen die je nodig hebt tekenen present: HDMI, USB, Display Port, … En dankzij OPS breid je je actieradius gevoelig uit.

Verbind met eender welke software: OPS gooit de deuren open

Dé grote beperking van veel smart displays? Je zit vast aan de softwaresystemen die de producent meelevert. De nieuwe Flip 85” en zijn ingebouwde OPS-slot openen de poort naar externe productivity suites. OPS staat voor ‘Open Pluggable Specification’. In het OPS-slot van de Flip 85” past een OPS-module – dat is een onafhankelijke computer. De Flip 85” krijgt er zo een smak rekenkracht bij. Je display wordt zo een volwaardige pc. En dat creëert mogelijkheden:

Integreer naadloos met alle functionaliteiten van Microsoft Teams.
Link de Flip 85” aan Google Classroom en alle apps en leersystemen die daarbij horen.

Zo intuïtief dat je vergeet hoe indrukwekkend hij is

Of je echt wat merkt van die nieuwe IR Touch-technologie of het verbeterde Tizen 5.0 UX? Ja en nee. Ja, want de Flip 85” maakt alweer een grote sprong in gebruiksvriendelijkheid. Nee, want hij is zó intuïtief dat gebruikers al snel vergeten hoeveel design en technologie erin zit. Maar het plezier van creëren, leren en innoveren in alle vrijheid? Dat blijven ze voelen, elke keer opnieuw.

Brainstormen met de Samsung Flip

Er bestaan 50+ zakelijke en creatieve templates die speciaal ontwikkeld zijn om samen nog efficiënter of creatiever te brainstormen. Alle templates hebben een korte handleiding en zijn eenvoudig te downloaden.

Werk met Auvicom als je erkende reseller voor Samsung Flip

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This