Eindeloze mogelijkheden

Wat is Flip Pro?

Maak kennis met Samsung Flip Pro, het hoogwaardige interactieve scherm dat ervaringen naar een hoger niveau tilt. Met intuïtief schrijven, uitgebreide connectiviteit, slimme oplossingen en briljante hardware, Flip Pro biedt zowel in vergaderzalen als klaslokalen grenzeloze middelen en grote flexibiliteit om een boeiende, verbonden en comfortabele omgeving te creëren. Ervaar onbeperkte mogelijkheden met Samsung Flip Pro.

Betere interactie met ongeëvenaarde multi-touch

Snel en multi-touch

Flip Pro biedt de beste latentie in de branche met slechts 26ms, met voorspellende logica die zorgt voor een realistische, vloeiende tekenervaring met 2.048 drukpunten die rechtstreeks in het scherm zijn ingebouwd om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bovendien zorgt Flip Pro met multi-touch voor 20 personen voor optimale interactiviteit.

Toepassingsmogelijkheden

Veelzijdigheid voor diverse doeleinden, in elke ruimte


Samsung Flip Pro is verkrijgbaar in verschillende formaten voor elke ruimte in zowel bedrijfsomgevingen als het onderwijs in het bijzonder. Ongeacht de grootte van een ruimte, het aantal mensen of het gebruik, is de Flip Pro een optimale oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar meer efficiëntie en creativiteit.

Vergaderzaal


Wissel ongehinderd ideeën en meningen uit en deel direct de verslagen van de vergaderingen voor een naadloze ervaring.

Auditorium


Betrek meer mensen met de aansluiting op een groot scherm en zorg voor een zichtbare en onvergetelijke presentatie voor het hele publiek.

Moderne kantooromgeving


Werk efficiënt samen aan nieuwe ideeën en bouw er op verder zonder beperkingen.

Retail


Trek de aandacht van de klant en stimuleer de verkoop met informatieve, interactieve inhoud.

Hoger onderwijs


Geef krachtige lezingen en seminars met toegang tot een serie materialen en apparaten.

Klaslokaal


Maak van leren een leuke ervaring met gezamenlijke ideeën en inspiratie die de betrokkenheid in de klas vergroten.

Ideeën komen in een handomdraai tot leven

Intuïtief schrijven en tekenen


Ideeën komen in een handomdraai tot leven op de Flip Pro dankzij de pen-en-borstelmodus. Schrijven gaat net zo gemakkelijk als met een ‘old school’ pen en met een swipe van uw vinger of handpalm hebt u het ook zo weer gewist. Het snelmenu met palet en penselen biedt alle ruimte voor uw creativiteit en met de toggle-knop maakt u in de UI gemakkelijk een nieuwe notitielaag aan.

Blijf verbonden ongeacht de bron

Veelzijdige connectiviteit

De Flip Pro biedt meerdere verbindingsopties, zoals USB, HDMI, DP en OPS. Docenten kunnen gemakkelijk verbinding maken met elk apparaat voor toegang tot content en om informatie op een groter scherm weer te geven. Bovendien kan de Flip Pro op elk netwerk en andere apparaten worden aangesloten via de LAN-poort en is het mogelijk om draadloos een scherm te dupliceren.

Eén poort voor drie functies

3-in-1 USB-C-poort

De 3-in-1 USB-C-connectiviteit zorgt voor een betere connectiviteit en maakt dupliceren van het scherm, touch control en opladen van externe apparaten (max. 65 W) mogelijk. Docenten kunnen via de USB Type-C-Poort gemakkelijk verbinding maken en zonder gedoe interactieve en boeiende lessen verzorgen.

Delen via AirPlay 2

AirPlay2


Dankzij de integratie met AirPlay2 zijn presentaties van docenten en studenten op het grote scherm van de Flip Pro zelfs in grotere ruimtes voor iedereen goed zichtbaar. En met een draadloze opstelling met twee schermen hoeft niemand iets te missen, gaat er geen belangrijke informatie verloren en verloopt de samenwerking interactiever.

Smart, draadloos delen vanaf meerdere apparaten

SmartView+

Met SmartView+ kunnen er tot 50 apparaten tegelijkertijd draadloos worden verbonden met het interactieve display, en is multi-view mogelijk op vier schermen. Deze kabelloze functionaliteit voor het delen van schermen is ideaal voor grotere vergaderruimten en gedigitaliseerde klaslokalen.

Eindeloze leermogelijkheden

Door de digitalisering van het onderwijs is impactvolle, interactieve samenwerking in een stroomversnelling gekomen en Flip Pro geeft docenten de tools voor een nieuwe, geavanceerde manier van lesgeven. Flip Pro biedt veelzijdige connectiviteit, intelligente software en intuïtieve features en zet de deur wagenwijd open voor het onderwijs van de toekomst.

Werk met Auvicom als je erkende reseller voor Samsung

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This