ISE 2022, Integrated Systems Europe, ’s werelds grootste beurs voor de AV-sector en systeem integratoren vond onlangs plaats te Barcelona. Wij gingen voor u kijken en vatten enkele nieuwigheden samen.

Arthur Holm

Dynamic 4
De Dynamic4 is een uniek mediavergaderpunt, een ongeëvenaard vergaderplatform met uitgebreide flexibiliteit. Het bestaat uit een gemotoriseerd mechanisme van 4 schermen met 4 geïntegreerde camera’s, 2 luidsprekers, 2 array microfoons, een CPU, 4 USB-voedingen en 2 tafel HDMI-ingangen. Het is een oplossing dat in het midden van de tafel helpt om de ruimte te optimaliseren en het oogcontact te behouden tijdens de vergaderingen. Met een druk op de knop komen 4 monitoren omhoog vanaf het tafelblad.
meer info – 

HYPERVSN

Holographic Human

Maak contact met uw publiek met de 3D-displayoplossing op menselijke grootte.
Gebruik de HYPERVSN Holographic Human om op een persoonlijker niveau contact te maken met uw doelgroep, waardoor de impact van uw marketingboodschap toeneemt.

De HYPERVSN Holographic Human is een innovatieve oplossing om in 3D levensgrote menselijke holografische beelden weer te geven. Nu kunt u een oplossing implementeren waarvan bewezen is dat het de betrokkenheid verhoogt, uw merk opbouwt en de boodschapbinding versterkt.
meer info

Samsung

PDG Samsung EV Charging Tower
Verras uw gasten met een naadloze en aantrekkelijke oplaadervaring.
Eigenaren van elektrische auto’s kunnen nu uw bedrijfslocatie bezoeken en handig opladen aan met de ElectricVehicle (EV) Digital Charging Tower. De EV Digital Charging Tower is een self-service EV-laadstation geïntegreerd met een Samsung 55″ full outdoor digitaal scherm om uw branding, reclame en informatie weer te geven.
meer info

LG

Transparent OLED Signage

Met de de baanbrekende LG Transparent OLED Signage ontstaat een nieuwe manier van adverteren. Elk detail van uw product komt tot leven op het interactieve display, nu ook voorzien van de nieuwste touch-technologie.
meer info

Dante AV

Video, audio, and metadata over IP networks
Dante AV is een onderdeel van IT-gebaseerde netwerktechnologie om snel en eenvoudig hardwareproducten te ontwikkelen die video, audio en metadata over IP-netwerken kunnen verzenden en ontvangen.

Dante AV omvat twee elementen: De Dante AV Module die Dante integratie levert met 1 videokanaal en tot 8 audiokanalen (zenden of ontvangen), en de Dante AV Product Design Suite, dat een uitgebreid pakket is dat gebruik maakt van de Dante AV Module.
meer info

BEC Akustik

Loudspeaker

De jarenlange ervaring van BEC Akustik in de ontwikkeling van permanente magneten en de daaruit voortvloeiende technische en personele verbindingen hebben tot nieuwe ideeën en mogelijkheden in luidsprekerconstructie geleid. De ervaring van meer dan 25 jaar Duitse engineering is vertaald in een nieuwe luidsprekerlijn die uniek is in de wereld! BEC Akustik volgt deze roeping door zijn eigen aanwezigheid op de markt.
meer info

Leyard VVRi-VP-serie

LED Video Walls for Virtual Productions
De Leyard VVRi-VP-serie bestaat uit indoor LED-videowall-schermen met uitzonderlijke on-camera visuele eigenschappen en veelzijdige inzetbaarheid voor een breed scala aan installaties, waaronder virtuele productie en virtual reality. Leyard VVRi-VP-serie videowalls zijn voorzien van smalle 1,9 mm of 2,6 mm pixel pitch en een gekalibreerde maximale helderheid van maximaal 1300 nits.

meer info

Sharp/NEC

NEC UM504HL

Sharp NEC Display Solutions Europe introduceert een nieuwe Ultra-Short-Throw projector aan haar UM-serie. Dankzij een ultra-short throw-lens kan de NEC UM504HL een groot, verbluffend beeld projecteren vanaf zelfs zeer kleine afstanden. Het is bij uitstek geschikt voor musea en bedrijven die vrijetijdsdiensten aanbieden, maar de projector kan nuttig zijn voor elke klant die een intuïtieve op projectie gebaseerde signage-oplossing nodig heeft.
meer info

BIAMP

Apprimo
Touchpanelen voor een optimale bediening van complexe ruimten
De Apprimo lijn van touch interfaces biedt verbeterde flexibiliteit in kamerbediening en bijna ongelimiteerde opties in UI design, en maakt het eenvoudig om AV-apparatuur in complexe ruimtes te configureren, bedienen en beheren. Met aanraakschermen in verschillende afmetingen maakt de Apprimo-lijn de aanpassing mogelijk die nodig is voor echt geoptimaliseerde ruimte-omgevingen.

meer info

AV Stumpfl

Custom Projection Screens

Bent u op zoek naar een projectiescherm dat aan een aantal zeer speciale eisen moet voldoen? Wilt u een scherm met enorme afmetingen, een gebogen vorm, een extra breed kader (of geen kader) en speciale bevestigingsmogelijkheden? Dan moet u bij de AV Stumpfl zijn voor alle mogelijke projectieschermen op maat.
meer info

Multivison Screens

Anavision
Anavision is het meest recente product ontwikkeld door de in-house ontwerpafdeling van Multivison Screens. Een prachtige combinatie van een state-of-the-art oprolbaar 120 inch (3 m) 4K scherm en de high-end Samsung LSP9T  Premiere 4K Smart Triple Laser Projector, ingebed in een elegant AV-meubel. Gebaseerd op de nieuwste technologieën, legt anavision de nadruk op Scandinavisch design. Dit mooie product is het resultaat van 20 jaar ervaring in de entertainment- en audiovisuele sector.

meer info

Share This