Met een beeldverhouding van 32:10 en een resolutie van 3840 x 1200 geeft het super-ultrabrede gebogen 43” paneel meer weer van uw documenten met veel data. De CJ89 biedt een panoramaweergave ter grootte van twee 24” schermen naast elkaar. Zo werkt u nog effiecienter zonder de randen en extra kabels.

Zeg dual vaarwel

De CJ89 maakt dubbele monitoren overbodig. U heeft dus geen blinde vlekken meer tussen de beide schermen, dezelfde beeldkwaliteit voor verschillende bronnen en minder kabels die over uw bureau lopen.

Verdubbel uw blik

Dankzij Picture-by-Picture kunt u de input van twee pc’s tegelijkertijd weergeven, voor een probleemloze samenwerking met collega’s of klanten. U sluit simpelweg een tweede toestel aan, bijvoorbeeld een laptop, om deze content naast de primaire content van uw pc te bekijken.

Geïntegreerde KVM-schakelaar

Als u twee toestellen hebt aangesloten op de CJ89, kunt u de geïntegreerde KVM-schakelaar gebruiken om ze met slechts één toetsenbord en muis te bedienen. Zo kunt u efficiënter multitasken en hebt u meer plaats op uw bureau.

Easy Setting Box

Met de Easy Setting Box-software is het heel gemakkelijk om uw virtuele bureaublad op te splitsen in verschillende vensters. Verdeel het scherm in zes vensters met slechts één muisklik, zodat u meteen een totaaloverzicht krijgt van al uw projecten. Het formaat van de vensters kunt u natuurlijk ook naar wens aanpassen.

Perfecte controle

De snelle vernieuwingsfrequentie van 144 Hz zorgt voor een uiterst precieze weergave en kan ingesteld worden op 60Hz/120Hz voor een rustigere kijkervaring.

Gebogen voor comfort

Als u lang naar een flatscreenmonitor kijkt, moeten uw ogen de focus voortdurend een beetje aanpassen, waardoor ze sneller vermoeid worden. Dankzij het gebogen ontwerp van de CJ89 blijft de brandpuntsafstand tot het scherm gelijk. Op die manier worden uw ogen minder snel vermoeid en het kijkt daarnaast een stuk aangenamer.

Minder vermoeide ogen

Het is vermoeiend om de hele dag achter een beeldscherm te zitten. De Samsung Eye Saver Mode vermindert de hoeveelheid blauw licht die wordt weergegeven, terwijl de Flicker Free-technologie het ‘flikkeren’ van het scherm tegengaat, zodat u langer kunt werken zonder dat uw ogen moe worden.

Optimale weergave

De draai- en kantelbare, in hoogte verstelbare standaard biedt u alle flexibiliteit die u nodig heeft om het scherm perfect te kunnen plaatsen. En dankzij het VESA-systeem kunt u de CJ89 ook op een VESA-compatibele draagarm bevestigen.

Werk met Auvicom als je erkende reseller voor Samsung

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen.

Share This