ISE 2021, Integrated Systems Europe, ’s werelds grootste beurs voor de AV-sector en systeem integratoren was deze maand gepland in Barcelona en werd tot nader order uitgesteld naar juni 2021. Auvicom zorgt er voor dat U niet zo lang hoeft te wachten ! Wij hebben alvast wat nieuwigheden op een rijtje gezet in het eerste deel van deze nieuwsbrief.

SHURE

Intellimix Room
De eerste audio processing-software die helemaal geoptimaliseerd is voor Shure conferentiemicrofoons.
Gewoon downloaden en uitvoeren op Windows 10 huiscomputers, voor conferenties van de toekomst.
meer info

BARCO

Videoswitcher PDS 4K
Barco’s nieuwe presentatieswitcher, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de live evenementenindustrie als zakelijke vergaderruimtes.
meer info

BARCO

UDM-W19 Digitale projector voor grote ruimtes
De UDM is een kleine en ultralichte projector van minder dan 50 kg, waardoor hij snel en eenvoudig te installeren is. En dit zonder concessies aan de kwaliteit van uw projectie.
meer info

BARCO

Projector G100
Maak kennis met de G100! Een reeks projectoren, gebouwd om te voldoen aan de hoge Barco-kwaliteitsnormen op het gebied van helderheid, technische veelzijdigheid en duurzaamheid. Beschikbaar in 3 modellen.
meer info

LG  BUSINESS SOLUTIONS

Nieuwe dvLED-displays
De Versatile LSCA en de Ultra Slim LSCB zijn 2 nieuwe DVLED-displays die ideaal zijn voor binnenomgevingen zoals kantoorlobby’s, winkelcentra, hotels, luchthaventerminals en stadions.

LOGITECH

All-in-One Speaker Bar, Mic and Camera
Ervaar videovergaderingen bijna alsof u er echt bij bent met Logitech-oplossingen voor video voor elke vergaderruimte, waaronder de nieuwe Logitech Rally Bar, speciaal gebouwd voor middelgrote kamers en de Logitech Rally Bar Mini voor kleine kamers.
meer info

BIAMP

TesiraFORTÉ X Series
Een reeks audio DSP-processors voor vergaderruimten met een open architectuur voor conferentietoepassingen waarbij maatwerk vereist is. De implementatie van vergaderruimten wordt vereenvoudigd door alle benodigde connectiviteit en verwerking in één apparaat te bieden.
meer info

LG

CLOi Autonomous UV-C Robot
De nieuwe CLOi Autonomous UV-C Robot van LG Business Solutions biedt een nieuwe gedifferentieerde manier om verschillende commerciële omgevingen efficiënt te desinfecteren met behulp van UV-C-licht.

SAMSUNG

Back to business signage
Van bewegwijzering ivm social distancing tot kiosken voor temperatuurmonitoring, Samsung heeft display-oplossingen ontwikkeld om bedrijven weer veilig aan het werk te helpen. 
meer info

HOOVERCAM

eGlass
eGlass is een transparant schrijfoppervlak met een ingebouwde camera en instelbare verlichting dat ideaal is voor hybride en traditionele klaslokalen. Met eGlass all-in-one, volledig geïntegreerd, transparant schrijfglas kunnen leerlingen het gezicht van hun leraar zien terwijl ze schrijven.
meer info
Share This