Een prestigieus technisch hoogstandje

Het iconische gebouw valt op door het grote volume in glas en ligt vlak bij het Sint-Pietersstation aan de levendige stationsbuurt en een rustige woonwijk. Het telt 6 verdiepingen aan kwalitatieve en comfortabele kantoorruimtes die grotendeels worden ingenomen door een toonaangevende financiële instelling.

Over alle verdiepingen richtte Auvicom meer dan 40 ruimtes in met:

Presentatiesystemen -en schermen

Projectiesystemen

Geluidsinstallaties

Reservatiesysteem voor alle zalen

Beeldschermcommunicatie

De benedenverdieping omvat een indrukwekkend atrium met veel daglicht en 2 opvallende Samsung Ledwalls, een gemeenschappelijke inkombalie en receptie met het indrukwekkende gebogen Oled presentatiescherm van LG, meer vergaderzalen en een restaurant met displays voor beeldschermcommunicatie of digital signage. Ondek de vele voordelen van beeldschermcommunicatie hier

Auvicom kon dit ontwerp realiseren door creatief, constructief en zeer flexibel mee te denken met de klant en met de aannemers. We slaagden erin om, binnen de vooropgestelde budgetten en timings een project met glans neer te zetten. Een diamant verdient immers niet minder! Net zoals Auvicom staat Diamond voor kwaliteit, precisie en vakmanschap. Samengebracht in een iconische architectuur.

Dank u voor het uitstekende werk en de perfecte samenwerking in dit project. Jullie hebben tijdens deze geweldige prestatie blijk gegeven van een echt “partnerschap” en een hoog niveau van expertise, wat we enorm op prijs stelden! 

Project Manager

io opdrachtgever

Contacteer ons

Neem hieronder contact op. Stel een vraag of start een gratis offerte.

 

+ 32 (0)2 380 10 44

Share This