Home » Nieuwsbrief » Auvicom nu globaal gecertificeerd door PSNI Global Alliance

Niet zonder enige fierheid kondigen we aan dat Auvicom sinds 1 januari 2022 deel uitmaakt van de PSNI Global Alliance en gecertificeerd werd voor Global Deployment & Service voor AV-oplossingen.

PSNI Global Alliance is het snelst groeiende private netwerk van vooraanstaande technologie integrators en serviceproviders met integrators op 6 continenten en meer dan 200 kantoren over de hele wereld.

Door te werken met een PSNI gecertificeerde integrator krijgen klanten een gestandaardiseerde aanpak voor service, onderhoud en installatie, waar ter wereld hun project zich ook bevindt. Het innovatieve model laat best-in-class providers ook samenwerken om zo, schaalbare, gestandaardiseerde oplossingen en diensten naar globale organisaties aan te bieden.

Eindgebruikers ontvangen service in hun eigen taal en in overeenstemming met de lokale regelgeving en vereisten. Indien gewenst kunnen klanten zelfs hun lokale of regionale technologiepartners behouden terwijl ze wereldwijde Alliance-ondersteuning ontvangen.

Door dit certificeringsproces kunnen de klanten van onze leden er zeker van zijn dat ze altijd dezelfde gestandaardiseerde, superieure service krijgen, van regio tot regio en van land tot land.

Chris Miller

Executive Director, PSNI Global Alliance

PSNI Global Alliance biedt ook een enorm scala aan gespecialiseerde, volledig doorgelichte expertise op gebied van organisatorische strategieën en innovatie. Globale certificeringen voor implementatie en services stellen Alliance-leden in staat om projecten sneller en meer consistent af te ronden. Dit zorgt ook voor lokale ondersteuning van topniveau.

Van projectontwerp, integratie en gebruikerstraining tot doorlopend beheer, de Alliance breidt de integratie en optimalisatie van technologieoplossingen uit en verbetert deze, zodat organisaties over de hele wereld de manier waarop ze werken en leven kunnen transformeren.

We zijn verheugd dat Rani gecertificeerd is voor Global Deployment & Service met PSNI namens Auvicom. Zij is een waardevol lid van ons integratieteam en deze certificering stelt ons in staat om synchroon te werken met vele internationale collega-integrators. Op deze manier kunnen we de focus leggen op dezelfde doelen met het beste resultaat voor onze klanten.

Bart Van Den Daele

CEO, Auvicom

Om gecertificeerd te worden voor Global Deployment & Service, moesten werknemers van Auvicom slagen voor een examen dat aantoont dat ze de wereldwijde audiovisuele praktijken voor implementatie beheersen zoals bepaalt door PSNI Global Alliance.

 De praktijken omvatten onder meer vaardigheden in verband met contracten, vergaderingen, verwachtingen en workflows, ontwerpen en programmeren, training van eindgebruikers en meer. Om er zeker van te zijn dat elk project strikt voldoet aan de PSNI Global Alliance standaarden, geven PSNI-integrators beoordelingen die zich richten op responstijd, nauwkeurigheid van informatie, en of ze aan de verwachtingen voldeden of deze overtroffen. 

Voor organisaties die AV-oplossingen zoeken, is de aansluiting bij PSNI Global Alliance dé ultieme referentie in de sector. Meer nog, het is een belofte dat u de slimste oplossingen, de vlotste installaties en de beste training, service en ondersteuning krijgt.

Wens je meer informatie over hoe Auvicom projecten aanpakt ?
Aarzel niet ons te contacteren.

Voor meer informatie over de PSNI Global Alliance, lidmaatschap of certificering, kunt u terecht op www.psni.org.

Share This