Hybride evenementen zullen steeds een essentieel onderdeel zijn in het creëren van moderne event-belevingen. Om dit kracht bij te zetten creëerde Auvicom Hybrid Events Zone. Hier geven we u inkijk in complexe hybride evenementen en de verschillende technieken die we hiervoor gebruiken.

We staan u bij met de technische en de praktische setup van hybride evenementen maar we leveren ook extra diensten zoals online event beveiligde portals, statistieken, betaalde hybride evenementen en meer. Zo leveren we een volledige end-to-end hybrid event service.

Door elk traditioneel evenement te voorzien van een hybride element kan je als organisator een veel grotere doelgroep bereiken en betrekken zonder aan evenementkwaliteit in te boeten.

PROFESSIONELE STUDIO
(BIJ AUVICOM)

De regie van het hybride evenement gebeurt vanuit onze green key studio te Halle. Hier ontstaat de hoofdstream van uw hybride evenement. Er wordt live gepresenteerd door verschillende personen, er worden externe sprekers betrokken en ook virtuele workshops worden van hieruit opgezet.

STUDIO TER PLAATSE
(OP LOCATIE)

Het is ook mogelijk om de uitzending met uw sprekers van bij u op het bedrijf te laten gebeuren (of op een andere locatie van uw keuze). Op dat moment transformeren wij deze locatie in een professionele opnamestudio.

*beeld: Hybride evenement op Brussels Airport voor ACI

UW EIGEN EVENTDOMEIN

Een hybride evenement kan zeer eenvoudig zijn of heel uitgebreid. Hier komen we later op terug. Maar het is sowieso nuttig dat uw doelpubliek steeds op een vaste eventwebsite terecht kan waar alle informatie te vinden is. Algemene informatie, sprekers bio, agenda,… Wij voorzien voor u een eventdomein (naamevent.hybridevents.zone) dat we personaliseren met uw informatie, huisstijl, foto’s enz…

HYBRIDE EVENT PORTAL

Het hart van een hybride evenement is de (beveiligde) event portal. Hier komen alle kanalen en streams van een hybride evenement samen zodat uw hybride publiek het event kan volgen. In de meeste gevallen zijn dit een geregistreerde stream uit onze studio, een interactieve stream (poll, Q&A, …) en/of Zoom Rooms. Indien u dit wenst, kunnen we gebruikers laten registeren alvorens ze toegang kijgen tot deze pagina.

Share This