ISE 2021, Integrated Systems Europe, ’s werelds grootste beurs voor de AV-sector en systeem integratoren dat vorige maand gepland stond in Barcelona werd tot nader order uitgesteld naar juni 2021.  Auvicom zorgt er voor dat U niet zo lang hoeft te wachten ! Een tijdje geleden hadden we alvast wat nieuwigheden op een rijtje gezet in een eerste deel van deze nieuwsbrief. Hieronder het tweede deel!

MAGEWELL

Ultra Encode Live Media Encoders
Magewell lanceert zijn nieuwe Ultra Encode-familie van universele live media-encoders. De nieuwe hardware ondersteunt meerdere coderingsindelingen en een breed scala aan leveringsprotocollen en biedt systeemintegrators, videoprofessionals en OEM-partners een flexibele en betaalbare coderingsoplossing.
meer info

LG  BUSINESS SOLUTIONS

All-in-One LED scherm
In navolging van zijn 130-inch All-in-One LED-display heeft LG Business Solutions USA de categorie uitgebreid met een gloednieuw 136-inch model dat volgens het bedrijf nog eenvoudiger te installeren is – en draagbaar is wanneer het wordt geïntegreerd met een optionele mobiele standaard.
meer info

SENNHEISER

TruVoicelift
De TeamConnect Ceiling 2 plafondmicrofoon, nu met de toevoeging van TruVoicelift en de geavanceerde zonecontrole. De beste oplossing voor zowel conferenties als audio in leslokalen, hoorcolleges, vergaderzalen en andere ruimtes.
meer info

ROLAND

New V-1HD+ HD Video Switcher
De V-1HD + is de ultieme compacte A/V-schakeloplossing voor visuele verhalenvertellers. Breng uw creatieve productieproces naar een hoger niveau met veelzijdige I/O, een vertrouwde gebruikersinterface, diepgaande controle en essentiële monitoringtools die ervoor zorgen dat uw content er geweldig uitziet en perfect klinkt.
meer info

AUDIO APE

Audio Ape Remote
Neem een kijkje onder de motorkap van de meest geavanceerde afstandsbediening ooit gemaakt.
meer info

EPIPHAN

Pearl Nano
De ultieme mix van draagbaarheid en veelzijdigheid met een verfijnde maar robuuste functies. Gebruik Nano als een krachtig en betrouwbaar apparaat voor videodistributie, of maak gebruik van de streaming- en opnamefuncties als onderdeel van een meer complexe installatie met extra productiemogelijkheden.
meer info

LG BUSINESS SOLUTIONS

Transparante en automatische OLED-deuren
De innovaties op het gebied van OLED blijven zich ontwikkelen. LG heeft daarom samen met ASSA ABLOY Entrance Systems de eerste beelden onthuld van de transparante, automatische OLED-deuren die voortkomen uit een samenwerking. Deze oplossing om de klantervaring te verbeteren is de eerste in zijn soort en is ideaal voor commerciële toepassingen.
meer info

BLACK MAGIC

ATEM Mini Extreme
ATEM Mini-switchers maken het gemakkelijk om professionele producties met meerdere camera’s te maken voor livestreaming naar YouTube en innovatieve bedrijfspresentaties met Skype of Zoom! De ATEM Mini Extreme is een geavanceerde switcher voor echte professionals!
meer info

BLACK MAGIC

Web Presenter HD
Blackmagic Web Presenter is een complete streaming-oplossing met een professionele hardware-streaming-engine voor directe streaming via Ethernet naar YouTube, Facebook, Twitter en meer! Het is net als een moderne televisiezender voor een nieuw wereldwijd streamingpubliek!
meer info
Share This