Niet zonder enige trots stellen we de audiovisuele inrichting van het Diamond kantoorgebouw te Gent voor. Een prestigieus technisch hoogstandje dat recent werd opgeleverd door ons team.

Het iconische gebouw valt op door het grote volume in glas en ligt vlak bij het Sint-Pietersstation aan de levendige stationsbuurt en een rustige woonwijk. Het telt 6 verdiepingen aan kwalitatieve en comfortabele kantoorruimtes die grotendeels worden ingenomen door een toonaangevende financiële instelling.

Een project van deze omvang is een ketting waar elke schakel met zorg moet worden afgewerkt alvorens de volgende schakel kan worden aangehaakt. De grote uitdaging was het op elkaar afstemmen van de verschillende leveranciers en aannemers. Dit vergde een enorme dosis flexibiliteit. Met een ervaren en creatief team zette Auvicom een prestatie neer om fier op te zijn!

Luc Tondeur

Project Manager, Auvicom

Naast de kantoorruimtes zijn er gemeenschappelijke faciliteiten, multifunctionele ruimtes, zoals opleidings -en ontspanningsruimtes, en een ruime patio. Van de kleinste one-on-one vergaderruimtes en “Green Key Rooms” tot een auditorium voor meer dan 75 personen.

Over alle verdiepingen richtte Auvicom meer dan 40 ruimtes in met presentatiesystemen -en schermen, projectiesystemen en geluidsinstallaties……

We namen ook het reservatiesysteem voor vergaderzalen voor onze rekening net als alle schermen voor de beeldschermcommunicatie.

Dank u voor het uitstekende werk en de perfecte samenwerking in dit project. Jullie hebben tijdens deze geweldige prestatie blijk gegeven van een echt “partnerschap” en een hoog niveau van expertise, wat we enorm op prijs stelden! 

Project Manager

io opdrachtgever

De benedenverdieping omvat een indrukwekkend atrium met veel daglicht en 2 opvallende Samsung Ledwalls, een gemeenschappelijke inkombalie en receptie met het indrukwekkende gebogen Oled presentatiescherm van LG, meer vergaderzalen en een restaurant met displays voor beeldschermcommunicatie of digital signage (meer over beeldschermcommunicatie kunt u hier lezen).

Auvicom kon dit ontwerp realiseren door creatief, constructief en zeer flexibel mee te denken met de klant en met de aannemers. We slaagden erin om, binnen de vooropgestelde budgetten en timings een project met glans neer te zetten. Een diamant verdient immers niet minder! Net zoals Auvicom staat Diamond voor kwaliteit, precisie en vakmanschap. Samengebracht in een iconische architectuur.

Meer dan ooit zegt een beeld hier meer dan 1000 woorden. Zodoende hebben we hieronder een aantal mooie sfeerbeelden voor u verzameld. Mocht u meer informatie willen over bepaalde set-ups, kan je ons zeker, vrijblijvend, contacteren.

Interieurbeelden door Nicolas Van Tomme www.nicolasvantomme.com
Exterieurbeeld door Tim Fisher www.timfisherphotos.com

Share This